1e monteur Werktuigkundige installaties

Voor Otte Installaties:

 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gedreven monteurs. Je bent als eerste monteur in staat om zelfstandig werktuigkundige installaties aan te leggen, te installeren en te demonteren. Binnen de vastgestelde tijdsindeling en planning bepaal je zelf de werkvolgorde en je overlegt waar nodig met de leiding. Daarnaast kan het voor komen dat je monteurs en leerling monteurs begeleid en instrueert. Als team realiseer je mooie projecten binnen de woningbouw en kleine utiliteit.

 

Functie-eisen

• Naast een afgeronde MBO-opleiding Eerste Monteur Werktuigkundige Installaties heb je een aantal jaren              werkervaring binnen de installatietechniek;
• Je bent bereid om je vaktechnisch verder te ontwikkelen;
• Je bent flexibel, zelfstandig en je kunt goed in teamverband werken;
• Je beschikt over een geldig VCA certificaat.

 

Bedrijf

Otte Installaties is een allround bedrijf dat in heel Noord Nederland de woningbouw- en renovatiemarkt bedient, zowel voor vastgoedbeheerders, particulieren als de mkb-markt. Otte Installaties is onderdeel van het grootste zelfstandige installatiebedrijf in Noord Nederland, de Pranger-Rosier Groep. Dit geeft de slagkracht om klanten optimaal te kunnen bedienen: van ketelvervanging tot utiliteitsproject. Daarnaast beschikken we over een zeer professionele service- en onderhoudsdienst. Otte Installaties biedt comfort, wij staan altijd klaar voor een professioneel en persoonlijk advies met een vakkundige uitvoering.

 

Wij bieden…

een werkomgeving waar samenwerking, innovatie en kwaliteit centraal staan. Naast een goed salaris geven we volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Interesse?

Stuur dan een sollicitatiebrief voorzien van een CV naar: Otte Installaties B.V., ter attentie van de heer T. Otte, Edisonstraat 12, 8606 JJ Sneek. Of per e-mail naar tom.otte@otte-installaties.nl. Voor nadere inlichtingen kun je ook telefonisch contact opnemen, telefoon 0515-413531.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.