Leidinggevend monteur

Voor Otte Installaties:

 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar meerdere gemotiveerde leidinggevend monteurs die ruime ervaring hebben binnen de woningbouw en kleine utiliteit. Als leidinggevend monteur geef je leiding aan een team vakbekwame monteurs, werk je mee op het project en overleg je als eerste aanspreekpunt op de werkvloer met de uitvoerder of onderaannemer. Aan de hand van tekeningen en schema's bepaal je zelfstandig of in overleg met de projectleider de beste aanpak. Je organiseert de verschillende werkzaamheden dusdanig dat het project op rolletjes loopt en corrigeert waar nodig.

 

Functie-eisen

- Naast een afgeronde MBO-opleiding Eerste Monteur installatietechniek beschik je over een aantal jaren
  werkervaring binnen de installatietechniek;

- Je bent enthousiast, pro-actief en flexibel;

- Beschikt over een VCA-VOL certificaat;

 

Bedrijf

Otte Installaties is een allround bedrijf dat in heel Noord Nederland de woningbouw- en renovatiemarkt bedient, zowel voor vastgoedbeheerders, particulieren als de mkb-markt. Otte Installaties is onderdeel van het grootste zelfstandige installatiebedrijf in Noord Nederland, de Pranger-Rosier Groep. Dit geeft de slagkracht om klanten optimaal te kunnen bedienen: van ketelvervanging tot utiliteitsproject. Daarnaast beschikken we over een zeer professionele service- en onderhoudsdienst. Otte Installaties biedt comfort, wij staan altijd klaar voor een professioneel en persoonlijk advies met een vakkundige uitvoering.

 

Wij bieden…

een werkomgeving waar samenwerking, innovatie en kwaliteit centraal staan. Naast een goed salaris geven we volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Interesse?

Stuur dan een sollicitatiebrief voorzien van een CV naar: Otte Installaties B.V., ter attentie van de heer T. Otte, Edisonstraat 12, 8606 JJ Sneek. Of per e-mail naar tom.otte@otte-installaties.nl. Voor nadere inlichtingen kun je ook telefonisch contact opnemen, telefoon 0515-413531.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.