Babyvoedingfabriek wordt voorzien van installaties van Pranger-Rosier | Otte-Installaties

Babyvoedingfabriek wordt voorzien van installaties van Pranger-Rosier

  • Ausnutria Hyproca Heerenveen

Geplaatst op 1 juli 2016

U heeft de 11.000 m² grote fabriek van Ausnutria Hyproca vast al gezien vanaf de A7. In deze hoogwaardige nieuwgebouwde fabriek op 14 hectare grond in Heerenveen, wordt vanaf 2017 baby- en zuigelingenvoeding geproduceerd. Er wordt voorspeld dat dit zal gaan om ruim vijftig miljoen blikken per jaar. Qua omvang is deze babyvoedingfabriek op dit moment het grootste bouwproject van het Noorden.

 

Pranger-Rosier verzorgt voor Ausnutria Hyproca de werktuigbouwkundige installaties. Het sanitair, de verwarming, koeling en een deel van de brandbeveiliging wordt door onze installateurs verzorgd. Alle tekeningen liggen klaar en zijn volledig in 3D (BIM) uitgetekend. Zo gaan we slim om met tijd en efficiëntie, want hierdoor is alles tot in de puntjes voorbereid. De zogenaamde leidingbrug in de fabriek is maar liefst 200 meter lang. Door Pranger-Rosier zijn logistieke oplossingen bedacht om alle leidingen van bijvoorbeeld de CV, stoom en de waterleiding efficiënt en natuurlijk veilig op hoogte te hangen.

 

Omdat er uiteindelijk babyvoeding in de fabriek wordt geproduceerd, liggen de eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne ontzettend hoog. Pranger-Rosier houdt hier in haar installaties rekening mee, door de ophanging en afwerking van de installaties perfect af te leveren. Er mogen bijvoorbeeld geen vlakke oppervlakten zijn waar stof of poeder op kan blijven liggen. Pranger-Rosier is daarom trots op deze samenwerking met Ausnutria Hyproca, om zo mede de kwaliteit van de babyvoeding te waarborgen.

 

 

.

  • Tekening installaties Ausnutria Hyproca


« Naar overzicht