Business Contact Dagen Noord (BCDN) Leeuwarden | Otte-Installaties

Business Contact Dagen Noord (BCDN) Leeuwarden

Geplaatst op 13 maart 2018


Op dinsdag 20 en woensdag 21 maart aanstaande zal de zakenbeurs Business Contact Dagen Noord (BCDN) plaatsvinden in het WTC Expo te Leeuwarden. BCDN is hét netwerkevent waar ondernemers en organisaties zichzelf presenteren. Het platform om samen nieuwe kansen en markten aan te boren.

Als bezoeker van de BCDN kunt u zich verheugen op een breed aanbod van exposanten in een grote diversiteit van branches. Daarnaast presenteren zich op de beurs weer verscheidene ondernemerspleinen waar u uw relaties treft. De BCDN trekt veelal managers en bestuurders, de juiste mensen op de juiste plek. Dit maakt de beurs een uitgelezen plaats om persoonlijke afspraken in te plannen, te netwerken met relaties en leads te genereren.

Pranger-Rosier Installaties is aanwezig en nodigt u graag uit voor deze beurs. Via deze link kunt u zich aanmelden, hierbij dient u uw persoonlijk registratiecode te vermelden: prangerrosierinstallaties. U ontvangt dan direct een E-Ticket per mail welke u toegang verschaft tot beide dagen van de beurs.

Het parkeren is kosteloos voor bezoekers aan de BCDN. Meer informatie over de beurs vindt u op www.bcdn.nl

We hopen u te mogen begroeten tijdens de Business Contact Dagen Noord!
 

.« Naar overzicht