Installatienetwerk NL | Otte-Installaties

Installatienetwerk NL

Elke eigenaar van een appartement is verplicht om samen met de andere appartementseigenaren het gebouw te onderhouden. Om te zorgen dat iedereen ook aan deze verplichting voldoet is in de wet de oprichting van een Vereniging van Eigenaars (VvE) verplicht gesteld en is elke appartementseigenaar hier automatisch lid van. Het appartementsrecht is gecompliceerd en roept vaak vragen en problemen op. Daarom is er een belangenorganisatie waar op terug kan worden gevallen: “VvE Belang”. Een landelijke organisatie gespecialiseerd in voorlichting en ondersteuning van verenigingen van eigenaars, een steunpunt voor vragen en problemen van aangesloten leden. Met 8 collega-installateurs is Pranger-Rosier Installaties verenigd in het Installatienetwerk Nederland. Dit netwerk treedt op als partner voor VVE Belang op het gebied van installatietechniek.

 

Acht installatiebedrijven en VvE Belang hebben de handen ineengeslagen en vormen het landelijke ‘Installatienetwerk Nederland’. Wij bieden aan alle VvE’en een all-in onderhoudscontract voor combi-ketels. Hiermee worden de VvE’en tegen een vaste prijs volledig ontzorgd. Binnen dit contract valt het preventief en correctief onderhoud inclusief arbeidsloon en voorrijkosten. Daarnaast worden alle materialen vervangen bij storingen die zich binnen de toestelbehuizing bevinden. Het preventief onderhoud aan de toestellen zal eens per 24 maanden uitgevoerd worden. Storingen zullen binnen 24 uur na melding worden behandeld.

 

Installatienetwerk is ook uw partner voor de overige installaties in het gebouw: van het plaatsen van zonnepanelen tot het reinigen van luchtkanalen tot het vervangen van de dakbedekking. Onze adviseurs staan voor u klaar.

 

Het Installatienetwerk Nederland bestaat uit:

Regio NoordPranger-Rosier Installaties in Dokkum
Regio OostVan Dam Groep in Rijssen
Regio MiddenBos Installatiewerken in Utrecht
Regio ZuidAlwako in Valkenswaard
Regio Zuid-LimburgHajnadi in Kerkrade
Regio ZeelandVan de Velde Groep in Yerseke
Regio Zuid-WestProvato Techniek in Rotterdam
Regio Noord-WestGasservice Noord Holland in Purmerend