Nieuws Otte Installaties | Otte-Installaties

Nieuws Otte

 • Revitalisatie kindcentrum Ekke de Haan en Het Kompas

  Revitalisatie kindcentrum Ekke de Haan en Het Kompas

  16 mei 2024

  In de meivakantie zijn we gestart met de vernieuwbouw van Kindcentrum Ekke de Haan en Kindcentrum het Kompas. Als alles volgens planning verloopt, worden de werkzaamheden in de kerstvakantie afgerond. Lees verder »

 • Pranger-Rosier bouwt Kindcentrum Hanzewijk

  Pranger-Rosier bouwt Kindcentrum Hanzewijk

  25 januari 2024

  Gemeente Kampen heeft Pranger-Rosier en Hesco Bouw de opdracht gegeven het Kindcentrum Hanzewijk te gaan bouwen. Op 25 januari is de overeenkomst daarvoor getekend. Dit meest circulaire schoolgebouw… Lees verder »

 • Kerstvakantie

  Kerstvakantie

  22 december 2023

  Vanaf vrijdag 22 december 2023 t/m vrijdag 5 januari 2024 hebben wij vakantie. Voor storingen en/of andere dringende zaken zijn wij uiteraard bereikbaar op ons algemene telefoonnummer 0519 228500. Lees verder »

 • Nieuwe vestigingsdirecteur Projecten

  Nieuwe vestigingsdirecteur Projecten

  4 september 2023

  Willem Wagteveld (52) is vanaf 17 juli jl. de nieuwe vestigingsdirecteur van Dokkum. Willem heeft in zijn carrière veel ervaring opgebouwd in technische functies en de technische dienstverlening. Lees verder »

 • Verbouwing politiebureau Moleneind Drachten

  Verbouwing politiebureau Moleneind Drachten

  24 maart 2023

  Samen met Friso Bouwgroep mogen wij de verbouwing van het politiebureau in Drachten uitvoeren. De bouw start in het voorjaar van 2023 en de ambitie is dat het grootste deel van de werkzaamheden in… Lees verder »

 • Nieuwbouw Zwembad De Welle definitief

  Nieuwbouw Zwembad De Welle definitief

  10 februari 2023

  Op dinsdag 7 februari 2023 nam de gemeenteraad van Smallingerland een positief besluit over de realisatie van de nieuwbouw van zwembad De Welle. Lees verder »

 • Huisvesting Maritieme Academie Harlingen

  Huisvesting Maritieme Academie Harlingen

  9 december 2022

  Nieuwe ankerplaats voor huisvesting Maritieme Academie Harlingen, een mooie opdracht voor Pranger-Rosier. Vrijdag 9 december vond de aftrap plaats van de nieuw te bouwen huisvesting voor leerlingen… Lees verder »

 • Gebrek aan materiaal zonnepanelen

  Gebrek aan materiaal zonnepanelen

  17 november 2022

  Door de huidige oorlog in Oekraïne is er een gebrek aan materiaal en daardoor is er ook bij ons een lange wachtrij voor zonnepanelen ontstaan. We moeten u dan ook mededelen dat we op dit moment geen… Lees verder »

 • Verbouwing Dokkum is gestart

  Verbouwing Dokkum is gestart

  28 september 2022

  De verbouwing van het gemeentehuis in Dokkum is officieel begonnen. Wethouder Bert Koonstra, directeur Biense Dijkstra van Bouwgroep Dijkstra Draisma en directeur Marc Mulder van Pranger-Rosier… Lees verder »

 • Vakantie

  Vakantie

  29 juli 2022

  Vanwege vakantie zijn wij van 1 t/m 19 augustus 2022 gesloten. Voor storingen of andere urgente zaken kunt u ons bereiken op ons algemene nummer: 0515-413531. Lees verder »

 • Nieuwe vestigingsdirecteur Leeuwarden

  Nieuwe vestigingsdirecteur Leeuwarden

  20 juni 2022

  Stephanie van Riel (34) is vanaf 1 juni 2022 benoemd tot vestigingsdirecteur van Pranger-Rosier Leeuwarden. Met de benoeming van Stephanie heeft Pranger-Rosier een enthousiast en gestructureerd… Lees verder »

 • Wumkesskoalle Joure officieel geopend

  Wumkesskoalle Joure officieel geopend

  13 april 2022

  Na acht maanden bouwen en een beetje extra geduld tot de coronamaatregelen het toelieten, is de Wumkesskoalle officieel geopend! Wethouder Luciënne Boelsma knipte het lint door samen met Jaap van… Lees verder »

 • Stertil is met uitbreiding klaar voor de toekomst

  Stertil is met uitbreiding klaar voor de toekomst

  31 januari 2022

  Het gaat goed met de Stertil Group. Om ook in de toekomst te kunnen blijven groeien, wordt de hoofvestiging in Kootstertille uitgebreid met circa 7.800 m². Bouwbedrijf De Vries neemt de bouwkundige… Lees verder »

 • Pranger-Rosier bij 7 krachtigste installatiebedrijven in Nederland

  Pranger-Rosier bij 7 krachtigste installatiebedrijven in Nederland

  22 december 2021

  Pranger-Rosier is 1 van de 7 krachtigste installatiebedrijven van Nederland! En daar zijn we trots op!!! Dankzij onze bevlogen medewerkers staan wij voor het tweede jaar op rij in de top 10, we zijn… Lees verder »

 • Uitbreiding Nij Smellinghe gestart

  Uitbreiding Nij Smellinghe gestart

  19 november 2021

  De bouw van de schoollocatie van ROC Friese Poort op het terrein van Nij Smellinghe is gestart! Hiermee wordt de eerste complete mbo-schoollocatie voor volwassenenonderwijs binnen ziekenhuismuren in… Lees verder »