Nieuws Otte Installaties | Otte-Installaties

Nieuws Otte

 • Nieuwe Ikea Zwolle opgeleverd

  Nieuwe Ikea Zwolle opgeleverd

  18 februari 2015

  In de afgelopen periode hebben wij de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties mogen realiseren voor de nieuwe Ikea in Zwolle. Op 18 februari zijn de deuren voor het publiek opengegaan… Lees verder »

 • Webcam nieuwbouw Elfstedenhal Leeuwarden

  Webcam nieuwbouw Elfstedenhal Leeuwarden

  1 januari 2015

  In oktober 2014 zijn we van start gegaan met de nieuwbouw van de Elfstedenhal te Leeuwarden. Het hele bouwtraject is op de voet te volgen via een webcam. . Lees verder »

 • Nieuwbouw Erasmus timelapse

  Nieuwbouw Erasmus timelapse

  24 december 2014

  In opdracht van Zorgpartners Friesland (voorheen Zorggroep Noorderbreedte) hebben wij tegenover het MCL, aan de Hempenserweg in Leeuwarden een nieuw woon-/zorgcentrum Erasmus gerealiseerd.… Lees verder »

 • Realisatie Leerpark Drachten

  Realisatie Leerpark Drachten

  18 december 2014

  Pranger-Rosier Installaties verzorgt de technische installaties van de drie gebouwen van Leerpark Drachten. De gebouwen CSG Liudger en De Splitting zijn al in 2012/2013 opgeleverd en aan het derde… Lees verder »

 • Aquacentrum Den Helder

  Aquacentrum Den Helder

  1 april 2014

  Pranger-Rosier Installaties heeft in opdracht van gemeente Den Helder de duurzame klimaatinstallaties gerealiseerd voor het nieuwe watersportcentrum in Den Helder. Het nieuwe Aquacentrum is… Lees verder »

 • ISO14001-gecertificeerd

  ISO14001-gecertificeerd

  1 maart 2014

  Onlangs heeft Pranger-Rosier het ISO14001-certificaat binnengehaald. Hiermee werd bevestigd dat het milieumanagementsysteem zeer goed op orde was en voldoet aan de internationaal gestelde eisen. Ons… Lees verder »

 • Zonnepanelen: kies voor kwaliteit !!!

  Zonnepanelen: kies voor kwaliteit !!!

  27 februari 2013

  De afgelopen dagen is er in de media veel aandacht geweest voor zonnepanelen die in brand kunnen vliegen. Pranger-Rosier Installaties heeft nog nooit panelen geleverd van dit fabrikaat (Scheuten… Lees verder »