Nieuws Otte Installaties | Otte-Installaties

Nieuws Otte

 • Aanpassingen 69 Poiesz-winkels naar nieuwe formule

  Aanpassingen 69 Poiesz-winkels naar nieuwe formule

  9 september 2015

  Otte Installaties is één van de partijen die door Poiesz geselecteerd is om de supermarkten aan te passen naar de nieuwe formule. Supermarktbedrijf Poiesz opent volgende week woensdag in Franeker de… Lees verder »

 • Herinrichting Wetterskip Fryslân

  Herinrichting Wetterskip Fryslân

  13 augustus 2015

  Onlangs hebben wij opdracht gekregen voor de werktuigbouwkundige installaties bij de herinrichting, renovatie en verduurzaming van het hoofdkantoor van Wetterskip Fryslân. Lees verder »

 • Dag vd Bouw: Elfstedenhal Leeuwarden

  Dag vd Bouw: Elfstedenhal Leeuwarden

  20 mei 2015

  Bezoek de Elfstedenhal tijdens de Dag van de Bouw op 13 juni a.s. Een unieke kans om de nieuwe Elfstedenhal alvast te beleven Lees verder »

 • Nieuwbouw Zwembad Kampen

  Nieuwbouw Zwembad Kampen

  30 maart 2015

  Een prettig klimaat in het nieuwe zwembad De Steur in Kampen. Terwijl in Nederland vele zwembaden worden gesloten, investeert gemeente Kampen in een modern zwemparadijs. Lees verder »

 • Nieuwe combischool in Koudum

  Nieuwe combischool in Koudum

  16 maart 2015

  Pranger-Rosier heeft opdracht gekregen voor het realiseren van de Werktuigbouwkundige en Elektrotechnische installaties ten behoeve van de Nieuwbouw van de Combischool te Koudum.… Lees verder »

 • Upgrade website

  Upgrade website

  5 maart 2015

  Sinds het begin van dit jaar zijn we begonnen om een upgrade van onze huisstijl door te voeren. Er is gekozen voor een frissere en modernere uitstraling. Vandaag is deze stijl ook toegepast op onze… Lees verder »

 • Nieuwbouw Ecostyle Breeam Outstanding

  Nieuwbouw Ecostyle Breeam Outstanding

  26 februari 2015

  Onlangs heeft Pranger-Rosier opdracht gekregen voor het realiseren van de duurzame installaties ten behoeve van de nieuwbouw van de bedrijfspanden voor Ecostyle op het ECOmunitypark in Oosterwolde.… Lees verder »

 • Friese Poort Duuzaamste school

  Friese Poort Duuzaamste school

  25 februari 2015

  In Drachten wordt een nieuwe school gebouwd voor ROC Friese Poort, afdeling Zorg & Welzijn. Deze school wordt zeer duurzaam uitgevoerd, zodanig dat een Breeam certificaat 'Excellent' zal… Lees verder »

 • Nieuwe Ikea Zwolle opgeleverd

  Nieuwe Ikea Zwolle opgeleverd

  18 februari 2015

  In de afgelopen periode hebben wij de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties mogen realiseren voor de nieuwe Ikea in Zwolle. Op 18 februari zijn de deuren voor het publiek opengegaan… Lees verder »

 • Webcam nieuwbouw Elfstedenhal Leeuwarden

  Webcam nieuwbouw Elfstedenhal Leeuwarden

  1 januari 2015

  In oktober 2014 zijn we van start gegaan met de nieuwbouw van de Elfstedenhal te Leeuwarden. Het hele bouwtraject is op de voet te volgen via een webcam. . Lees verder »

 • Nieuwbouw Erasmus timelapse

  Nieuwbouw Erasmus timelapse

  24 december 2014

  In opdracht van Zorgpartners Friesland (voorheen Zorggroep Noorderbreedte) hebben wij tegenover het MCL, aan de Hempenserweg in Leeuwarden een nieuw woon-/zorgcentrum Erasmus gerealiseerd.… Lees verder »

 • Realisatie Leerpark Drachten

  Realisatie Leerpark Drachten

  18 december 2014

  Pranger-Rosier Installaties verzorgt de technische installaties van de drie gebouwen van Leerpark Drachten. De gebouwen CSG Liudger en De Splitting zijn al in 2012/2013 opgeleverd en aan het derde… Lees verder »

 • Aquacentrum Den Helder

  Aquacentrum Den Helder

  1 april 2014

  Pranger-Rosier Installaties heeft in opdracht van gemeente Den Helder de duurzame klimaatinstallaties gerealiseerd voor het nieuwe watersportcentrum in Den Helder. Het nieuwe Aquacentrum is… Lees verder »

 • ISO14001-gecertificeerd

  ISO14001-gecertificeerd

  1 maart 2014

  Onlangs heeft Pranger-Rosier het ISO14001-certificaat binnengehaald. Hiermee werd bevestigd dat het milieumanagementsysteem zeer goed op orde was en voldoet aan de internationaal gestelde eisen. Ons… Lees verder »

 • Zonnepanelen: kies voor kwaliteit !!!

  Zonnepanelen: kies voor kwaliteit !!!

  27 februari 2013

  De afgelopen dagen is er in de media veel aandacht geweest voor zonnepanelen die in brand kunnen vliegen. Pranger-Rosier Installaties heeft nog nooit panelen geleverd van dit fabrikaat (Scheuten… Lees verder »