Nieuws Pranger-Rosier | Otte-Installaties

Nieuws Otte

 • Webcam nieuwbouw Elfstedenhal Leeuwarden

  Webcam nieuwbouw Elfstedenhal Leeuwarden

  1 januari 2015

  In oktober 2014 zijn we van start gegaan met de nieuwbouw van de Elfstedenhal te Leeuwarden. Het hele bouwtraject is op de voet te volgen via een webcam. . Lees verder »

 • Nieuwbouw Erasmus timelapse

  Nieuwbouw Erasmus timelapse

  24 december 2014

  In opdracht van Zorgpartners Friesland (voorheen Zorggroep Noorderbreedte) hebben wij tegenover het MCL, aan de Hempenserweg in Leeuwarden een nieuw woon-/zorgcentrum Erasmus gerealiseerd.… Lees verder »

 • Realisatie Leerpark Drachten

  Realisatie Leerpark Drachten

  18 december 2014

  Pranger-Rosier Installaties verzorgt de technische installaties van de drie gebouwen van Leerpark Drachten. De gebouwen CSG Liudger en De Splitting zijn al in 2012/2013 opgeleverd en aan het derde… Lees verder »

 • Aquacentrum Den Helder

  Aquacentrum Den Helder

  1 april 2014

  Pranger-Rosier Installaties heeft in opdracht van gemeente Den Helder de duurzame klimaatinstallaties gerealiseerd voor het nieuwe watersportcentrum in Den Helder. Het nieuwe Aquacentrum is… Lees verder »

 • ISO14001-gecertificeerd

  ISO14001-gecertificeerd

  1 maart 2014

  Onlangs heeft Pranger-Rosier het ISO14001-certificaat binnengehaald. Hiermee werd bevestigd dat het milieumanagementsysteem zeer goed op orde was en voldoet aan de internationaal gestelde eisen. Ons… Lees verder »

 • Zonnepanelen: kies voor kwaliteit !!!

  Zonnepanelen: kies voor kwaliteit !!!

  27 februari 2013

  De afgelopen dagen is er in de media veel aandacht geweest voor zonnepanelen die in brand kunnen vliegen. Pranger-Rosier Installaties heeft nog nooit panelen geleverd van dit fabrikaat (Scheuten… Lees verder »