Onderhoud & technisch Beheer | Otte-Installaties

Onderhoud & technisch Beheer

Goed onderhoud van uw gebouw en installaties is van groot belang voor het behoud van het gewenste comfort. Wij geven u de keuze uit diverse contractvormen, een aantal voorbeelden:

Onderhoud op afroep
Heeft u technici in huis en wilt u zelf de touwtjes in handen houden? Wij verzorgen graag op afroepbasis de benodigde inspecties en onderhoud. Dankzij heldere rapportage en praktische adviezen kunt uzelf uw installaties optimaal beheren.

Onderhoudscontract
Wilt u geen omkijken naar uw installaties hebben? Kies voor een onderhoudscontract. Uw zorg wordt onze zorg: wij nemen de timing, coördinatie en uitvoering van inspecties én preventief onderhoud van u over. Graag en goed.
De rapportages geven u inzicht in de geleverde diensten en de actuele stand van zaken. Een glasheldere meerjarenbegroting laat zien wat u mag verwachten tegen welke prijs.

Technisch Beheer
Goed, beter, Technisch Beheer. Wij nemen het onderhoud en beheer geheel van u over, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken. Daarbij heeft u de zekerheid dat uw installaties bedrijfszeker, veilig, comfortabel en zuinig met energie zijn. Gegarandeerd. Preventief én correctief onderhoud, organisatie, coördinatie en rapportage: alles is inbegrepen, inspannings- of prestatiegestuurd.

Wilt u meer weten over Onderhoud en Technisch Beheer? Wij komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek.