Pranger-Rosier wint aanbesteding onderhoud Wetterskip Fryslân | Otte-Installaties

Pranger-Rosier wint aanbesteding onderhoud Wetterskip Fryslân

  • Bron: Wetterskip Fryslân

Geplaatst op 9 juni 2017

Pranger-Rosier heeft de meervoudig onderhandse aanbesteding gewonnen voor het onderhoud van de installaties van Wetterskip Fryslân. Aan ruim 50 locaties van Wetterskip wordt door ons de komende twee jaar preventief onderhoud gepleegd met mogelijke verlenging van twee keer twee jaar.

 

Alle gebouwgebonden installaties van de rioolwateringszuiveringsinstallaties en gemalen vallen hieronder. Maar ook alle werkplaatsen van het Wetterskip en het recent gerevitaliseerde en verduurzaamde hoofdkantoor. Onder het contract valt onder andere het onderhoud aan de CV ketels, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, inbraak- en brandmeldcentrales.

 

Uiteindelijk is Pranger-Rosier uit vier partijen als winnaar uit de bus gekomen. De keuze van het Wetterskip is gemaakt op basis van de criteria prijs- kwaliteitverhouding, plan van aanpak, duurzaamheid en meerwaarde. Hierbij werd de aanpak van Pranger-Rosier op het gebied van adviezen met betrekking tot energiebesparing en het afhandelen van storingen als erg positief ervaren.

 

Na de verbouw van het hoofkantoor en de op dit moment lopende nieuwbouw van de werkplaats in Leeuwarden is dit onderhoudscontract een mooie voortzetting van de prettige samenwerking met Wetterskip.

  • Bron: Franeker Courant


« Naar overzicht