Pranger-Rosier zet 10 jubilarissen in het zonnetje | Otte-Installaties

Pranger-Rosier zet 10 jubilarissen in het zonnetje

Geplaatst op 24 mei 2018

 

Pranger-Rosier Installaties zet vrijdag 25 mei aanstaande maar liefst 10 jubilarissen in het zonnetje. Tijdens deze dag wordt er in Dokkum gevierd dat 10 medewerkers dit jaar gezamenlijk 335 jaar in dienst zijn. Er is 1 medewerker 50 jaar in dienst, 4 medewerkers ieder 40 jaar in dienst en er zijn 5 medewerkers die een 25-jarig jubileum vieren. Met een groot feest voor collega’s en naaste familie wordt dit uitbundig gevierd.

 

Veranderingen door de jaren heen

Sieb Leegstra is dit jaar 50 jaar in dienst bij Pranger-Rosier: “De grootste verandering in al die jaren dat ik bij Pranger-Rosier werk, is het digitale tijdperk. Vroeger hadden we natuurlijk geen mobiele telefoons. Nu kan ik als servicemonteur installaties op afstand regelen. Dat maakt het wel complexer. Maar het werk vind ik nog steeds even leuk. Ik heb veel vrijheid en verantwoordelijkheid en het contact met mijn collega’s is erg prettig.” Wiebe Soepboer, die dit jaar zijn 40-jarig jubileum viert, is het met Siebe Leegstra eens. “Tijden veranderen. Vroeger was het werken wel anders maar ik ga nog steeds met evenveel plezier naar mijn werk. Ik hoop mijn laatste 6 à 7 werkjaren zeker nog bij Pranger-Rosier door te brengen!”

 

Doorgroeimogelijkheden

Natasja Hoekstra is 25 jaar geleden als assistent beveiligingsmonteur bij Pranger-Rosier begonnen. Ze was van plan om een half jaar te blijven maar dat liep anders. Ze bleef en is doorgegroeid naar de functie projectleider Fire Safety. Ze regelt onder andere inbraakbeveiligingsinstallaties, toegangscontrole, camerasystemen en brandmeld-/ontruimingsalarminstallaties. “Brandveiligheid vind ik erg belangrijk en ik ben blij dat ik hier met mijn werk aan bij kan dragen. Het organiseren en plannen maakt het nog uitdagender!”

 

Trots

Marc Mulder, directeur van Pranger-Rosier, is trots. “Ik ben blij dat veel medewerkers al zoveel jaar met plezier bij het bedrijf werken. Zeker een carrière van 50 jaar is zeer bijzonder maar ook Natasja die al 25 jaar als vrouw in de bouw haar mannetje staat. Onze medewerkers “zijn” Pranger-Rosier, het is heel fijn dat zij dat ook zo voelen. Ik kijk er dan ook naar uit om deze jubilarissen in het zonnetje te zetten!”

 « Naar overzicht