Upgrade website | Otte-Installaties

Upgrade website

Geplaatst op 5 maart 2015

Sinds het begin van dit jaar zijn we begonnen om een upgrade van onze huisstijl door te voeren. Er is gekozen voor een frissere en modernere uitstraling. Vandaag is deze stijl ook toegepast op onze website.

Op basis van onze bestaande kernwaarden hebben we de stijl uitgewerkt voor de diverse huisstijldragers. Onze benadering van techniek en samenwerking is uitgedrukt in de slogan 'aangenaam geregeld, waarmee wordt verwezen naar ons vak als installateur, maar ook ons facilitaire karakter wordt neergezet: 
 

- Vanuit de techniek geredeneerd: wij zorgen dat het gebouwklimaat van onze opdrachtgevers optimaal wordt aangelegd en ingeregeld: aangenaam geregeld!

- Vanuit de dienstverlening: onze rol in de markt is veranderd. Waar we vroeger als onderaannemer onze werkzaamheden uitvoerden conform een voorgeschreven opdracht, zijn we tegenwoordig vaak een partner of zelfs de kartrekker in een project. Wij zorgen ervoor dat nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud of energiebesparingstraject tot in de puntjes wordt verzorgd: aangenaam geregeld! 


 « Naar overzicht