Vertrouwd | Otte-Installaties

Vertrouwd

Otte Installaties.... een vertrouwd gevoel. Wij vinden een langdurige samenwerking belangrijk. Door elkaar als opdrachtgever en installateur goed te leren kennen kunnen wij onze meerwaarde tonen en krijgt u de beste service. Wij hebben de kennis van uw installaties, maar ook van uw procedures, processen en uw mensen. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening optimaal aan laten sluiten op uw wensen.

Wij werken met vaste vertegenwoordigers bij onze opdrachtgevers: als het nu gaat om monteurs, projectleiders of directie: dankzij onze vaste relatie bent u geen nummer. U heeft altijd contact met eigen medewerkers van Otte. Geen externe helpdesk, geen ingehuurde contactpersoon. Onze mensen weten wat u wilt en zorgen er voor.

Transparant is een modewoord, maar er wordt in de bouw en beheerwereld nog weinig invulling aan gegeven. Wij werken graag volledig transparant, zowel qua techniek als financiën. Door alles eerlijk met elkaar te delen kunnen de optimale keuzes worden gemaakt. De opdrachtgever kan de beste keuze maken, waar ook de betrokken partijen iets aan over mogen houden. Afspraak is afspraak: aangenaam geregeld!