Werk aan de winkel bij de Poiesz supermarkt Bolsward | Otte-Installaties

Werk aan de winkel bij de Poiesz supermarkt Bolsward

Geplaatst op 23 juni 2017

Op dit moment wordt door Otte Installaties hard gewerkt aan de Poiesz supermarkt in Bolsward. Woensdag 28 juni wordt de vernieuwde Poiesz supermarkt 2.0 weer geopend voor het winkelende publiek. In een kort tijdsbestek en strakke planning wordt deze supermarkt omgebouwd naar de nieuwe 2.0 formule van Poiesz. Inmiddels heeft Otte Installaties meegewerkt aan 15 2.0 supermarkten. Maar de relatie gaat nog langer terug, sinds 1975 werkt Otte Installaties al voor Poiesz Supermarkten B.V. uit Sneek.

 

De werkzaamheden van Otte Installaties concentreren zich vooral op 2 dagen. En dat ongeveer elke 4 weken opnieuw. Anderhalve week voordat de nieuwe winkel open gaat wordt op vrijdag gestart met het leeghalen van de winkel door de bouwploeg van Poiesz. Vanaf 13.00 uur start Otte Installaties met het inzagen van de nieuwe rioleringspunten en het positioneren van de heaters in de winkel. Deze zijn energiezuinig, er wordt gebruik gemaakt van de restwarmte die geproduceerd wordt bij de koelgedeeltes van Poiesz. Op zaterdag worden de werkzaamheden vervolgd en afgemaakt. Denk hierbij aan de riolering en het sanitair van het klantentoilet. Vaak wordt ook de kantine en de toiletten onder handen genomen. Er zijn dan minimaal 8 ‘man’ van Otte Installaties aan de slag voor Poiesz supermarkten. Alles om ten alle tijden de deadline te halen van de opening van de supermarkt.

 

In de video een korte impressie van de werkzaamheden van Otte Installaties en het complete bouwteam voor de Poiesz supermarkt in Bolsward.

 « Naar overzicht